Om Bushnell


 

Bushnell har varit ledande inom optiska produkter i sportindustrin i över 65 år. Vårt mål är att erbjuda den högsta möjliga kvalitét, tillförlitlighet och prisvärda produkter på marknaden. Vårt angagemang och service tillsammans med våra återförsäljare är vår styrka.

Bushnell håller en ledande position inom optiska sportprodukter och våra produkter har under många år fått utmärkelser för både design och funktionalitet. Vår produktlinje ger maximal tillförlitlighet inom golf och andra åskådarsporter, natur och friluftsliv, jakt och fiske, till fågelskådning. Kikare för åskådare närmare oavsett om det är en sport i hög fart såväl som på teatern eller konserten.

Med en tydlig vilja att alltid utveckla produkterna vidare, Bushnell Golf var först med en kombinerad laserkikare och GPS och 2015 lanserade man den revolutionerande Tour X kikaren med med utbytbar slopefunktion, möjlighet att ändra färg från svarta siffror till röda belysta siffror, E.S.P (Extreme. Speed. Precision), Pinseekerfunktion som hittar flaggan, och JOLT vibrationsfunktion som gör den till världens mest avancerade laserkikare. Det är bl a detta som gör Bushnell till den mest använda laserkikare inom golf. Bushnell Golf the #1 Rangefinder in Golf! 

VISTA OUTDOOR LLC

Vista Outdoor är världsledande designer, tillverkare och marknadsför konsumentprodukter inom den växande sport, jakt  och friluftsmarknaden. Företaget arbetar inom två produktgrupper, Shooting Sports (kikarsikten inom jakt) och Outdoor Products (kikare och avståndskikare inom Sport och fritid). Företaget har över 30 välkända varumärken för att ge konsumenter det allra bästa kvalitetsprodukterna inom ammunition, vapen och produkter för sport och fritid.

Vista Outdoors produkter säljs genom ledande återförsäljare och distributörer över hela världen. Vista Outdoors har sitt huvudkontor i Utah och har fabriker och lager i 10 stater, Puerto Rico, Mexiko, Canada och även internationella lager och kontor i Europa, Australien, Nya Zeeland och i Asien.